Post by cyapanobevi on Feb 24, 2022 5:44:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Craze: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar aksaklık tuşları ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Craze: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Piano Music Go-Jogos EDM Piano Música uuqf
Cooking Craze: Restaurant Game Аркадни mpa
Ben bu oyunların birçoğunu oynadım ve bu tıpkı hepsi gibi üçüncü restorana ulaşıyorsun ve her şey f#### kadar pahalı oluyor. Bu yemek pişirme oyunlarının hepsi aynı, tek fark bu oyun da daha yavaş yükleniyor kez, çok glitchy. Görüyorsunuz, sevgili oyun geliştiriciler, oyuncunun ilgisini korumak için bunu yapmamalısınız, böylece ödeme yapmaktan başka seçeneğiniz kalmaz veya seviyeleri geçemezsiniz. her şekilde ödeyecek
İndir Cooking Craze v1.75.0 MOD APK (sınırsız para ... - APKFap
Bu oyun renkli ve eğlencelidir, ancak pahalı olabileceğine dikkat edin.
Choc seviyom yemek yap ma
Çok eğlenceli bir oyun. Kaç farklı ülke olduğunu ve farklı yemekler olduğunu seviyorum. Kaşıklar için gerçek para ödemeden veya bonus satın alma/kullanmadıkça bir seviyede takılıp kalabilmenizden ve bunu geçememenizden nefret ediyorum. Gerçekten sinir bozucu ve böyle devam ederse oynamaya devam etmeyeceğim. Bu oyuna çok para harcadım ve oldukça uzağım ama her şey daha da kötüye gidiyor. Diğer incelemelere göre herkeste aynı şikayet varmış gibi görünüyor. Bunu bir an önce düzeltmelisin!
Çok sayıda tekrar değeri olan çok eğlenceli bir Zaman Yönetimi oyunu. Tempo oldukça hızlı artıyor, ancak neyse ki, kendinize yardımcı olmak için yükseltmeler için jeton almak için seviyeleri yeniden yapabilirsiniz ve tamamen yükseltilmiş bir çalışma alanına sahip olmak gerçekten tatmin edicidir.
Bu oyun zorlu ve çok bağımlılık yapıyor. Sahip olacağım tek şikayet, yaşadığım bir gecikme ama bunun gerçekten oyun olup olmadığından emin değilim. Yine de 5 yıldızlı derecelendirmemin en büyük nedeni destek ekibinden kaynaklanıyor. Özel bir etkinliği tamamlarken doğru ödülü alamamayla ilgili bir sorun yaşadım. Kendilerine ulaştım, hızlı ve yararlı bir yanıt aldım ve sorunu çözdüler. Bir süredir sahip olduğum en iyi müşteri hizmetlerinden biriydi.
Bu oyun harika!! Çok eğlenceli ve çok bağımlılık yapıyor. Benim sorunum, (her şey tamamen yükseltildiğinde bile) yükseltme olmadan geçilmesi imkansız olan bazı seviyeler olmasıdır. (Özellikle fiyat iki katına çıkar). Zor seviyeler için oyunu kolaylaştırmak için bir seçenek olarak güçlendirmelere sahip olmanın farkındayım ama bunlar gerekli olmamalı. O zaman takviye satın almak için kaşıklara para ödeyemeyen insanlar oyuna devam edemezler.
Cooking Craze: Restaurant Game Žaid. automat. ckw
İstanbulda saklanmıyorum😠
BÜYÜK BİR SORUN! YÜKLENMİYOR! Mümkün olan her güncellemeyi yaptım ve ne zaman 'oynat'a tıklasam beni yükleme ekranına götürüyor, ancak uzun yıllar boyunca yükleniyor ve sabrediyorum çünkü oyunu seviyorum ve sonunda %80'e çıkıyor. ve sonra her seferinde %78'e düşüyor. Uygulama daha sonra bana bir indirme hatası olduğunu söylüyor! Bu bir hata mı? Lütfen düzeltin! Oyunun kendisini kesinlikle seviyorum ve gerçekten çok sabrım var. Çok denedim ama her seferinde aynı şeyi yaptı.
Bu oyunun, parayı kullanmanı sağlamak için zorlu yollar bulmaya çalışmayı bırakması gerekiyor. Geçmediğim veya bitirmediğim bir seviyeye geri dönmek yerine bir seviyede başarısız olursam, aynı sorunu yaşamamalıydım. hiçbir anlam ifade etmiyor. Yemek çılgınlığında bu oyundan daha ileri gittim ve bir kez oynadım.
Cooking Craze: Restaurant Game Trò chơi điện tử tzm
Bu oyunun çalışması için internete ihtiyacınız olmaması hoşuma gidiyor. Eğlenceli ve bağımlılık yapıyor. Bu oyunun benim için sahip olduğu tek olumsuz şey, canlı olması ve yenilenmesinin sonsuza kadar sürmesi.
Cooking craze oyun hilesi - Jestyayın 49
çok güzel ama sadece uzun süreliğine güzel bir şekilde yani narmal süresiz
iOS için 21 Mutfak Çılgınlığı Alternatifleri – Şuna Benzer
Eskiden birdenbire daha iyiydi, bir sürü reklamı var... çalmayı bırakmak üzereyim.. haftayı yeterince yalnız bırakamadım
Cooking Craze: restaurantgame Arcade qijp
Arkadaşım ilk etaplarda yıldız almasamda para veriyordu simdi yok oyunları bölümleri geçilmiyor eger boyle devam ediyor bende silicem
Belirli seviyeleri geçemiyorum
Bu oyunu beş verdim çünkü iki üç gün önce gerçekten iyi oynuyordum ama birdenbire 93 ve 100. seviyelerde çok fazla sorun yaşamaya başladım, yüz ve son aşamayı geçemiyorum. Sacramento'dayım ya da onun gibi bir şey zaten uzun lafın kısası müşteri hizmetleriyle görüştüm hala sorunu çözemediler boşa harcadım ya da bu oyuna çok para yatırdım Bu oyunu baştan sona oynuyorum 6 ay zaten inanıyorum ve hala bir araya gelemiyorlar
Daha romantik olabilirdi
Cooking fever hile ios - Bağımlılık yapan mobil oyunlar - sayfa 39 ... Cooking Craze - A Fast & Fun Restaurant Game (Unreleased)(Craze Yemek
Bu oyunu seviyorum ama 3 yıldız derecelendirmesinin nedeni burada geçen ay donmaya ve çökmeye başladı. Son güncellemeye kadar gayet iyi çalışıyordu. Lütfen bu sorunu düzeltin, böylece bu oyunun keyfini tekrar çıkarabilirim.
Bu oyuna aşığım ve seviyorum. Şu anda Moskova'dayım ve kombo seviyeleri nasıl kazanacağımı bulmakta zorlanıyorum. Bazen bunu karşılayamıyorum ve yenmek imkansız görünüyor. Her neyse, yine de onu seviyorum ve bu oyunun yaratıcılarına geri bildirimlerimizi dinledikleri ve daha fazla destek, oyun süresi ve bu oyunu HİÇ tüm yemek oyunları arasında 1 numara yapacak şeyler yarattıkları için teşekkür etmek istiyorum! İyi çalışmaya devam edin ve Tanrı hepinizi korusun.
Bu oyunu kesinlikle seviyorum! Neredeyse 3 yıldır oynuyorum ve hala yarısına bile gelmedim. Grafikler harika. Her ülkenin kendi müziği vardır. KESİNLİKLE benzer hiçbir şey yoktur. Çok eğlenceli ve para harcamasanız da ilerleyebileceğiniz bir oyun. Bu benim en sevdiğim kısımlardan biri. Çok eğlenceli, her zaman bir meydan okuma ve hiç bitmeyen lol gibi görünüyor. Çıktığı sürece bu oyunu oynamaya ve desteklemeye devam edeceğim.
Uptodown'dan Android için Cooking Craze uygulamasının 1.77.0 sürümünü hiçbir ... Arcade. Dil. Türk 44 daha fazla ... Bake Cupcakes - Cooking Games icon.
Bu oyunu beğendim ama kaşık almak için video izleyesin diye sıralaman lazım resmen bir seviyede takıldım ve sadece 22 kaşığım var o yüzden bu hızla geçemeyeceğim sadece oyunu kaldıracağım ve asla geri alma
Oyunu sev. Yaratıcıların yeni seviyeler bulmasının bu kadar uzun sürmesi çok kötü. Son seviyeyi geçtim ve yenisinin çıkması aylar alıyor. Ayrıca, zaten maksimum yükseltmelere yükselttiğinizde para seviyelerini geçememenizden de hoşlanmıyorum. Sürekli olarak para bonuslarını kullanmak zorunda kalıyorum. Ayrıca, özel ürünleri yendiğim için ikramiye aldıktan sonra bu bana çok hata veriyor.
yavaş yükleniyor
Arcade. Güncelleme : December 22, 2021. Gereksinimler : Android 4.4+ ... Cooking Shop: Chef Restaurant Cooking Games 2020'ye hoş geldiniz, zaman yönetimi ve
Acilmiyor
Bu oyun BÜYÜK !! Yaklaşık 10 dakika sevimliydi ve sonra kıyamet koptu. $ harcamadan 5-6 seviyeleri geçmek imkansız. Çoğu oyunda, her türlü şey için ödeme yapıyorsanız, aslında kazanmak için kendi paranızı kullanıyorsunuz demektir. Bu nedenle artık bir oyun değil. Sadece uygulama üreticilerinin ceplerine katkıda bulunuyorsunuz. Nokta boş!!! Yine de, başkaları paralarını harcamayı seçerse, bırakın öyle olsun. Ayrıca, oyunun en az 5 yıl içinde herhangi bir yeni güncelleme olmadan çok eski olduğunu düşünüyorum.
merhaba her zamanki gibi bu oyunu oynayamıyorum..oyuna başladığımda ve açtığımda oyun donuyor ve bir süre sonra ana sayfadan çıkış yapıyor...lütfen düzeltin bu oyunu oynamayı özledim😥 😥😥😥
Crazy Kitchen: Cooking Game 1.0.65 Apk İndir. En son ve eski sürümleri bul.
Eskiden bu oyunu severdim. Çok kolay başlıyor ve daha zorlu olacak şekilde ilerliyor ki bu harika, ancak şimdi X miktarına ulaşmak zorunda olduğunuz neredeyse hiçbir şeyi geçemezsiniz çünkü nadiren güçlendirici olmadan yapabilirsiniz. Bir firma para harcamadan eğlenceli ve zorlu bir oyunu imkansız hale getirmeden yapsa ne güzel olurdu.
Gerçekten beğendim, hızlı tempolu ve zorlu. Tek ve en büyük şikayetim, farklı müşterilere yemek verilmesi. Müşterilerimin öfkeyle ayrılmasını sağladım çünkü hamburgerleri veya sosisleri oraya yeni gelen birine verildi.
Biraz zaman geçirdim ve bu oyunu beğendim...ya da öyle düşündüm. Mini bir meydan okumayı tamamlamak için zaman harcadım ve hatta yükseltmeler için gerçek hayat parası harcadım. Meydan okumayı bitirdim ve büyük bir ödül almalıydım. Sadece uygulamadan kayboldu. Ne oluyor be? Gerçek hayatta para harcıyorum ve oyunda oyun ödülü veya hediye yok mu? Hmm... artık bu oyunu oynamayı tekrar düşünmemi sağlıyor. büyük büyük aksaklık sorunları
Oyun bitti ama yakında diyor ne zaman açılacak