(Android/iOS) Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast cheat code povečanje točk
Feb 24, 2022 6:21:40 GMT
Post by cyapanobevi on Feb 24, 2022 6:21:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povečanje točk ▞▞▞
▞▞▞ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast 2022 version ▞▞▞
Odlična grafika, tako zabavno igrati!
Jaz ljubim to igro! Odličen ubijalec časa (z internetom ali brez njega), ko je čas za izpad. Všeč mi je, kako postopoma postaja izziv, ko dosežeš višje ravni.
Ta igra je super! Veliko oglasov, vendar jih lahko takoj odstranite. Menim, da je to res lahka igra, predvsem zato, ker vam omogoča veliko več potez, kot jih potrebujete. Ampak še vedno je zabavno ugotoviti vse prave poteze. To je zabavna igra, ko so vaši možgani utrujeni, sprošča in daje vašim možganom počitek pred prevelikimi izzivi.
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Ajanviete bmyr
Pravkar nameščen. Zaenkrat tako dobro..!!
Zabavno uživanje v igri do zdaj
블레이드 오브 브림 액션 xgz
Igra je zelo zabavna. Veliko golov. Še vedno zabavno.
V redu je
V redu je
Prosimo, popravite težave z blokom igrače..642 deluje zdaj, vendar ima 644 napako s piškotki, prikazuje 9 preostalih, vendar ni več za zbrati! (Posodobite spodaj) Prosimo, preverite raven 642!. Uživam v igri, čeprav je ogromno dodatkov, vendar je brezplačna. Ne morem premagati 642...po približno 100 poskusih Vedno mi manjka, da počistim 12 preostalih mehurčkov, VENDAR ni več nobenega drugega za čiščenje!? Posodobitev..po tednih obtičanja na ravni 642 končno deluje, hvala za vse, kar ste storili.
Lepa igra
Dobra igra, a življenja se ne vračajo, ne morem igrati, ne bo dalo življenj.
res uživam v UMETNOSTI IN BARVAH igre ... toda če imaš zgodbo in drugačno lokacijo ... v igri me bo to bolj pritegnilo ..
Lepa lahka igra
Zabavno!💝
Super, všeč mi je ta igra, ker nima dodatka in jo lahko igraš brez interneta!!!
Zanimiva igra fantje.. Dajem 10☆ nad 10....
V redu je
Všeč mi je ta igra, saj imam težave s koordinacijo rok in oči in jo moram res uporabiti v tej igri, tako da mislim, da je dobra igra, ki me zagotovo drži na prstih vesele praznike, da vsi dobite to
Enako kot druge igre, vendar je pri tej igri, kot je veliko, nekaj bolj prijetnega
Odlična igra kocke blast. Grafika je dobra, zaenkrat ravni so enostavne, vendar sem šele na 18. stopnji. Priporočam tole.
Nad igro sem bil zelo razočaran. Oglašovali so jo kot božično igro in ni takšna, kot bi morala biti.
Zelo smešna grafika!!!
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Fritidsspill cvx
zelo zabavno in enostavno je igrati, pomaga preživeti čas
Toy Block Boom - पझल ब्लास्ट कैज़ुअल गेम hzx
Demasiada publicidade. Perde-se o interesse
Resnično sem užival v tej igri, še vedno se igram, le enkrat sem jo kliknil
Hvala razvijalcem za popolnoma ODLIČNO igro. Oglasi so po izbiri, igra je res gladka in prijetna.
Okej 👌 Zaenkrat se je šele začelo igrati in dodanih je že preveč
Enjoyabl
Hiter tempo in veliko zabave!!
Zaenkrat zelo kul - samo % Oglasi, ko se odločim za ogled za bonus. Veliko bonusov v igri. No To Bad As A Time Waster JE TO SPREMENIL IZ 4☆ V 2☆ pr.n.št. KMALU PO NAPISU ZGORNJEGA SU ME NAPADILI OGLASI. IGRA JE POČASNA IN GLICHY! BAH!
Tako zelo se zabava ob igranju svoje igre! Zelo zabavno in zmagovalno ves čas!
Vznemirljivo